DÚPLEX AMB VISTES A SITGES

disseny i interiorisme per a dúplex

El disseny d’interiorisme d’aquest dúplex ha estat concebut amb l’objectiu d’emfatitzar l’exterior en l’interior. La seva ubicació privilegiada i les vistes espectaculars són el punt clau que fa d’aquest habitatge un espai singular. Per aquest motiu, s’ha treballat en la creació de visuals que ajudin a potenciar aquesta premissa, connectant l’entorn exterior amb els espais interiors de manera harmoniosa i estètica.

 

Un dels elements clau utilitzats en aquest disseny són les copes dels pins, que s’integren a l’espai comú de l’habitatge. S’han obert parets i finestres estratègicament per permetre que la bellesa del paisatge exterior penetri en l’interior. Això crea una sensació de connexió directa amb la natura, proporcionant una atmosfera relaxant i serena als residents.

 

Una altra acció presa per enriquir l’espai és la utilització d’una porta de mirall corredera que reflecteix el blau del mar. Aquesta porta no només serveix com a element pràctic per dividir els espais, sinó que també funciona com a peça artística que captura la llum natural i transmet una sensació d’amplitud i lluminositat a l’interior de l’habitatge. Aquest detall també crea una connexió visual amb l’entorn marítim, incorporant el paisatge com una part integral de l’espai interior.

 

 

 

130 m2

Àrea

140.000 €

Budget